Recenziile

×

Сообщение об ошибке

User warning: The following module is missing from the file system: googleanalytics. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /var/www/u0691753/data/www/cahul.academyboomkids.com/includes/bootstrap.inc).
Victoria
mama Varvarei

Aș dori să-mi exprim recunoștința echipei Boom Kids pentru atitudinea lor unică la procesul de învățare și predare.

Fiica mea Varvara, are 5 ani, frecventează cursul de aritmetică mentală de mai bine de o lună, a avut 6 lecții. Am stăpânit tehnica numărării numerelor din două cifre în minte și, în același timp, Varvara a învățat și să citească poezii în același timp cu numărarea.

Grozav! Mulțumesc foarte mult pentru contribuția și dezvoltarea copilului meu.

Anna
mama lui Artiom

Artiom are 5 ani, merge cu mare plăcere la aritmetica mentală! Artyom a învățat multe, a devenit mai atent, mai concentrat și se dezvoltă în mai multe direcții.

Și o mulțumire specială profesorului nostru pentru capacitatea ei de a transmite informații copilului corect și ușor și pentru răbdarea ei. Mulțumim!

Aelita
mama Milanei

Fiica mea Milana, are 7 ani, merge la „Boom Kids” la citire rapidă și TRIZ! În această perioadă am început a citi mai atent, mai repede, conform observațiilor mele, suntem cu un pas înaintea semenilor noștri!

Milana numără fără probleme și pentru ea aceasta este o pregătire excelentă pentru clasa întâi. Sper ca pe viitor aceste cunoștințe să ne ajute în atingerea obiectivelor noastre principale în studiu și în viață!

Mulțumesc!